Siirry sisältöön

Asiantuntijoiden suosittelema

Kansainvälisten ja suomalaisten asiantuntijajärjestöjen suosittelema Benecol®-tuotteiden sisältämä kasvistanoliesteri on mukana keskeisimmissä kotimaisissa ja kansainvälisissä dyslipidemioiden ja sepelvaltimotaudin ehkäisy- ja hoitosuosituksissa.

Kaikkien kansainvälisten hoito- ja ravitsemussuositusten mukaan ruokavaliohoito on dyslipidemian hoidon kulmakivi. Ruokavalio on tärkeä myös silloin, kun kolesterolilääkitys on jo aloitettu, sillä ruokavaliohoito ja lääkitys tukevat toisiaan. Terveellisellä ruokavaliolla on lisäksi muitakin hyödyllisiä vaikutuksia kuin sen vaikutukset veren rasva-arvoihin.

Useat kotimaiset ja kansainväliset järjestöt suosittelevat kasvistanoliesteriä sisältävien elintarvikkeiden sisällyttämistä kolesterolia alentavaan ruokavalioon, myös silloin kun kolesterolia alentava statiinilääkitys on jo aloitettu.

Suomalaiset suositukset, joissa kasvistanoliesteriä suositellaan kolesterolin alentamiseen:

Kansainväliset ja ulkomaiset suositukset:

Tervetuloa terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun Benecol®-verkkopalveluun!

Tältä sivustolta löydät tietoa Benecol®-tuotteista ja niiden kolesterolia alentavasta kasvistanoliesteri-ainesosasta. Sivustolta löydät myös ajankohtaisia tutkimusuutisia ja voit ladata ja tilata Benecol-materiaaleja oman työsi tueksi.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.
Seuraavista linkeistä pääset eteenpäin:

Olen terveydenhuollon ammattilainen »

En ole terveydenhuollon ammattilainen, mutta haluan lisätietoa Benecol-tuotteista »