Siirry sisältöön

Benecol®-tuotteiden käyttö

Päivittäin käytettynä 1,5-3 g kasvistanolia (kasvistanoliesterinä) saa aikaan kliinisesti merkittävän ja pysyvän kolesterolia alentavan vaikutuksen.

Benecol-tuotteista saa riittävän määrän kasvistanolia helposti nauttimalla päivittäin joko yhden pullon Benecol-tehojuomaa (65 ml), 2 pikaria Benecol-jogurttia (yksi pikari 125 g) tai 30 g (6 tl) Benecol-levitettä Kevyt, Oliivi, Laktoositon tai Voi & rypsiöljy. Parhaan tehon saavuttamiseksi Benecol-tuotteet tulee nauttia ruokailun yhteydessä.

Kun Benecol-tuotteiden käyttö on päivittäistä ja riittävää, ei tehon kannalta ole merkitystä nautitaanko tuotteet kerralla vai useamman aterian yhteydessä. Myöskään sillä, minkälaiseen elintarvikkeeseen kasvistanoliesteri on lisätty, ei tutkimusten perusteella ole vaikutusta tehoon.

 


Plat J ym. Eur J Clin Nutr 2000; 54: 671-667.

Tervetuloa terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun Benecol®-verkkopalveluun!

Tältä sivustolta löydät tietoa Benecol®-tuotteista ja niiden kolesterolia alentavasta kasvistanoliesteri-ainesosasta. Sivustolta löydät myös ajankohtaisia tutkimusuutisia ja voit ladata ja tilata Benecol-materiaaleja oman työsi tueksi.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.
Seuraavista linkeistä pääset eteenpäin:

Olen terveydenhuollon ammattilainen »

En ole terveydenhuollon ammattilainen, mutta haluan lisätietoa Benecol-tuotteista »