Siirry sisältöön

Materiaalit

Päivittäiseen potilastyöhön tarkoitetut materiaalit ovat tilattavissa lomakkeella. Osa materiaaleista on mahdollista ladata vain pdf-muodossa.

Jos alla olevien esitteiden latauslinkit eivät näy, suosittelemme käyttämään selaimena Google Chromea.

Benecol-repäisylehtiö jaettavaksi potilaille

   

Benecol-repäisylehtiö on terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön tarkoitettu materiaali. Sen irrotettavilta sivuilta löytyvät nopeasti tärkeimmät tiedot kasvistanoliesteristä sekä Benecol-tuotteista ja niiden oikeasta käytöstä. Kussakin lehtiön lehdessä on kuva koko Benecol-tuotevalikoimasta. Lehtiön kannessa on lisäksi täydentävää tietoa terveydenhuollon ammattilaisille.

Tilattavassa lehtiössä on 50 potilaille jaettavaa lehteä. 

LATAA PDF (FI)

LATAA PDF (SV)

 

TILAA LEHTIÖ

 

Benecol-esite ammattilaisille

   

Benecol-esite terveydenhuollon ammattilaisille sisältää tietoa kasvistanoliesterin todistetusta kolesterolia alentavasta tehosta. 

LATAA PDF

TILAA ESITE 

 

Benecol Potilasryhmät -esite

   

Uudessa Benecol Potilasryhmät -esitteessä tutustutaan kolmen havainnollistavan potilasesimerkin, Minnan, Mikan ja Ainon kautta kasvistanoliesteriä sisältävien tuotteiden käyttöön osana elämäntapoja ja ruokavaliota. 

LATAA PDF 

 

 

Benecol-kirjallisuuskatsaus terveydenhuollon ammattilaisille

   

Benecol - kirjallisuuskatsaus

Benecol on suositusten mukainen, tehokas ja helppo keino alentaa kolesterolia-esite on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille. Se sisältää keskeiset tiedot kasvistanoliesteristä ja sillä tehdystä tutkimuksesta sekä tuoreimpien hoitosuositusten viestit kasvistanoliesterin käytöstä osana kolesterolin ruokavaliohoitoa.

LATAA PDF

 

 

Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä -esitys + taustamateriaali

  

 

 

 

Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä -esitys on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten työn tueksi potilasohjaukseen. Esitys sisältää perustietoa kolesterolista, valtimonkovettumataudin synnystä, valtimotautien riskitekijöistä, terveellisestä ruokavaliosta sekä Benecol-tuotteista.

Lisätietomateriaali esityksen tueksi on ladattavissa pdf-tiedostona.

 

LATAA PDF-ESITYS

 LATAA PPT-ESITYS

LATAA TAUSTA-MATERIAALI

 

 Benecol-tuotteiden oikea käyttö

   
  Benecol-tuotteet ja oikea käyttö-esityksessä on kuvat Benecol-tuotevalikoimasta sekä havainnollistavat esimerkit eri tuotteiden riittävästä päivittäisestä käytöstä.

LATAA PDF

 

Kasvistanoliesteritutkimusten kirjallisuusluettelo

    

Kirjallisuusluettelo sisältää kasvistanoliesterillä tehtyjen kliinisten tutkimusten viitteet aakkosjärjestyksessä sekä aiheesta julkaistut meta-analyysit ja katsausartikkelit.

LATAA PDF

 

Kasvistanoliesteri hoitosuosituksissa

   
 Kasvistanoliesteri suosituksissa

Kasvistanoliesteri hoitosuosituksissa -luettelo sisältää kaikki suomalaiset ja keskeisimmät kansainväliset ehkäisy- ja hoitosuositukset, joissa kasvistanoliesteriä suositellaan kolesterolin alentamiseen.
 

LATAA PDF  

Plant Stanol Ester Clinical Summary

   

Clinical Summary on yhteenveto kasvistanolin kliinisistä tutkimuksista.

LATAA PDF  

Tervetuloa terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun Benecol®-verkkopalveluun!

Tältä sivustolta löydät tietoa Benecol®-tuotteista ja niiden kolesterolia alentavasta kasvistanoliesteri-ainesosasta. Sivustolta löydät myös ajankohtaisia tutkimusuutisia ja voit ladata ja tilata Benecol-materiaaleja oman työsi tueksi.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.
Seuraavista linkeistä pääset eteenpäin:

Olen terveydenhuollon ammattilainen »

En ole terveydenhuollon ammattilainen, mutta haluan lisätietoa Benecol-tuotteista »