Siirry sisältöön

Materiaalit

Päivittäiseen potilastyöhön tarkoitetut materiaalit ovat tilattavissa Raision kuluttajapalvelusta. Osa materiaaleista on mahdollista ladata vain pdf-muodossa.

Jos alla olevien esitteiden latauslinkit eivät näy, suosittelemme käyttämään selaimena Google Chromea.

Benecol-repäisylehtiö jaettavaksi potilaille

   

Benecol-repäisylehtiö on terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön tarkoitettu materiaali. Sen irrotettavilta sivuilta löytyvät nopeasti tärkeimmät tiedot kasvistanoliesteristä sekä Benecol-tuotteista ja niiden oikeasta käytöstä. Kussakin lehtiön lehdessä on kuva koko Benecol-tuotevalikoimasta. Lehtiön kannessa on lisäksi täydentävää tietoa terveydenhuollon ammattilaisille.

Tilattavassa lehtiössä on 50 potilaille jaettavaa lehteä. 

LATAA PDF (FI)

LATAA PDF (SV)

 

TILAA LEHTIÖ

 

Benecol-esite ammattilaisille

   

Benecol-esite terveydenhuollon ammattilaisille sisältää tietoa kasvistanoliesterin todistetusta kolesterolia alentavasta tehosta. 

LATAA PDF 

 

Benecol Potilasryhmät -esite

   

Uudessa Benecol Potilasryhmät -esitteessä tutustutaan kolmen havainnollistavan potilasesimerkin, Minnan, Mikan ja Ainon kautta kasvistanoliesteriä sisältävien tuotteiden käyttöön osana elämäntapoja ja ruokavaliota. 

LATAA PDF 

TILAA ESITE

 

Benecol-esite kuluttajille

   

Benecol - Sydäntä keventävää asiaa

Sydäntä keventävää asiaa -esite on erinomainen työkalu ruokavalio-ohjaukseen. Kuluttajille tarkoitettu esite sisältää perustietoa kolesterolin alentamisesta ruokavalion avulla sekä Benecol-tuotteista osana sydänystävällistä ruokavaliota. Esitteessä on lomake, johon voi asiakkaan kanssa yhdessä kirjata suunnitelman toteutettavista kolesterolia alentavista ruokavaliomuutoksista.

Esite on tilapäisesti saatavana vain PDF:nä.

LATAA PDF 

 

 

 

Benecol-kirjallisuuskatsaus terveydenhuollon ammattilaisille

   

Benecol - kirjallisuuskatsaus

Benecol on suositusten mukainen, tehokas ja helppo keino alentaa kolesterolia-esite on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille. Se sisältää keskeiset tiedot kasvistanoliesteristä ja sillä tehdystä tutkimuksesta sekä tuoreimpien hoitosuositusten viestit kasvistanoliesterin käytöstä osana kolesterolin ruokavaliohoitoa.

LATAA PDF

TILAA ESITE

 

Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä -esitys + taustamateriaali

  

 

 

 

Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä -esitys on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten työn tueksi potilasohjaukseen. Esitys sisältää perustietoa kolesterolista, valtimonkovettumataudin synnystä, valtimotautien riskitekijöistä, terveellisestä ruokavaliosta sekä Benecol-tuotteista.

Lisätietomateriaali esityksen tueksi on ladattavissa pdf-tiedostona.

 

LATAA PDF-ESITYS

 LATAA PPT-ESITYS

LATAA TAUSTA-MATERIAALI

 

 Benecol-tuotteiden oikea käyttö

   
  Benecol-tuotteet ja oikea käyttö-esityksessä on kuvat Benecol-tuotevalikoimasta sekä havainnollistavat esimerkit eri tuotteiden riittävästä päivittäisestä käytöstä.

LATAA PDF

 

Kasvistanoliesteritutkimusten kirjallisuusluettelo

    

Kirjallisuusluettelo sisältää kasvistanoliesterillä tehtyjen kliinisten tutkimusten viitteet aakkosjärjestyksessä sekä aiheesta julkaistut meta-analyysit ja katsausartikkelit.

LATAA PDF

 

Kasvistanoliesteri hoitosuosituksissa

   
 Kasvistanoliesteri suosituksissa

Kasvistanoliesteri hoitosuosituksissa -luettelo sisältää kaikki suomalaiset ja keskeisimmät kansainväliset ehkäisy- ja hoitosuositukset, joissa kasvistanoliesteriä suositellaan kolesterolin alentamiseen.
 

LATAA PDF  

Plant Stanol Ester Clinical Summary

   

Clinical Summary on yhteenveto kasvistanolin kliinisistä tutkimuksista.

LATAA PDF  

Tervetuloa terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun Benecol®-verkkopalveluun!

Tältä sivustolta löydät tietoa Benecol®-tuotteista ja niiden kolesterolia alentavasta kasvistanoliesteri-ainesosasta. Sivustolta löydät myös ajankohtaisia tutkimusuutisia ja voit ladata ja tilata Benecol-materiaaleja oman työsi tueksi.

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.
Seuraavista linkeistä pääset eteenpäin:

Olen terveydenhuollon ammattilainen »

En ole terveydenhuollon ammattilainen, mutta haluan lisätietoa Benecol-tuotteista »